ładowanie

Przepisy

Sałatka z podpiekanej marchewki, czerwonej soczewicy i ziół

Sałatka z podpiekanej marchewki, czerwonej soczewicy i ziół to świetny przepis na pyszne danie, które nie tylko wspaniale smakuje, ale także wyjątkowo efektownie wygląda. Jest doskonałym pomysłem na urozmaicenie własnego menu w sycącą zmysły potrawę, bez wątpienia ciesząca zarówno podniebienie i oczy. Niebanalne połączenie składników, aromatyczny sos, moc kolorów i pomysłowe podanie sprawia, że sałatka doskonale nadaję się także do serwowania nawet wymagającym gościom.

45 min
6  porcji
869 Kcal

Bezglutenowa focaccia z ziołami

Aromatyczne pieczywo rodem z Włoch w wersji bezglutenowej. Prosty przepis na pachnące słoneczną Italią bezglutenowe pieczywo wzbogacone ziołami z pewnością zainteresuje miłośników nowych smaków, kulinarnych przygód oraz wszystkich tych, którzy są na diecie bezglutenowej z konieczności lub wyboru.

60 min
5  porcji
1533 Kcal

Koktajl ze śliwką kalifornijską i maliną

Przepis Katarzyny Bigos– znanej blogerki, instruktorki fitness i mistrzyni pole dance, która w swoich planach żywieniowych stosuje śliwki kalifornijskie.

5 min
2  porcje
1031 Kcal

Śniadaniowe muffiny jajeczne z warzywami i śliwkami kalifornijskimi

Na przygotowanie 4 porcji muffinów potrzebne będzie 30 minut.

30 min
4  porcje
844 Kcal

Sałatka z kurczakiem, granatem i sosem musztardowym

Kolorowa sałatka – uczta dla oczu i jednocześnie przepyszna oraz zdrowa

15 min
1  porcja
319 Kcal

Tylko u nas

Zobacz również

x